Auktionen lukker

Onsdag, 14.03.2018 18:04

Auktionen lukkede

Har du spørgsmål

Jens Lynderup

Konkursvare: 5 x Gobox stabel og opbevaringskasser. Fri fragt.

 • 434341
 • 8450 Hammel
 • Danmark
Info Fragt Eftersyn Udlevering Garanti Auktionstype

Uanset hvor stor ens lejlighed er, så er der nærmest aldrig nok plads til det hele.

Du kan nu købe solide Gobox kasser til opbevaring af dine ting. Kasserne kan indeholde 60 liter og kan lukkes, så de er tætte nok til at kunne opbevares på loft, kælder, skur og garage.

Her kan du have de ting, du gerne vil passe lidt bedre på og samtidig få system og orden uanset om det er papirer, bøger, værktøj eller tøj og fodtøj.

5 stk. 60 liter heavy duty plast transport- og opbevaringskasser. Ydre dimension: lxbxh ca. 600x400x340 cm. Indvendige mål: Indvendige mål: L: 54,50 B: 37 H: 32 cm. Kapacitet: 40 kg. Max vægt stablet: 200 kg. Vægt/stk: 3 kg. Tomme kasser kan sættes inden i hinanden. Fyldte kasser kan stables.

Kasserne kan bruges til industrielt brug i slidstærkt og fødevaregodkendt PP plast. Anvendelsesmulighederne er mange inden for lager, transport og produktion. Set anvendt af tøjfirmaer, , fødevarer, flyttefirmaer, opbevaringsfirmaer og meget andet.

Fri fragt til pakkeshop i Danmark samt Sverige

 • BEMÆRK VENLIGST! Denne vare er en konkursvare, som sælges for boet efter auktionslovens bestemmelser. I henhold til vore vilkår vil eventuelle reklamationer over varen ikke blive imødekommet.

  Alle bud, også underbud, er bindende og der tillægges salær på alle bud. Varerne sælges uden garanti og med en grundlæggende beskrivelse. Varerne er IKKE AFPRØVET af auktionsfirmaet medmindre andet er anført under varebeskrivelsen. Varebeskrivelsen er udført efter bedste evne, men er ikke bindende i enkeltheder.

  Bemærk venligst! Alle paller / palletilbehør, som er synlig på billedet, medfølger ikke medmindre dette er anført i varebeskrivelsen.

Varen sælges inklusive fri fragt i eksempelvis Danmark og Sverige. Hvis vindende byder bor i andre lande, vil der blive et fragttilæg efter tilbud.

Fredag 15 September, 14:00 - Fredag 15 September, 15:00

Glæsborgvej 6 8450 Hammel, Danmark

 • Som potentiel byder har du pligt til at undersøge varen før du byder. Dette indebærer, at du danner dig din egen mening om varen og dens værdi ved eftersynet. PS er ikke ansvarlig i tilfælde af at du som kunde fravælger at komme på eftersynsdagen.

  PS besvarer ikke spørgsmål om varens stand ud over hvad der er anført i auktionskataloget. Vi oplyser heller ikke evt. mindstepris.

  Opdager du fejl i auktionskataloget eller er i tvivl om hvad varen omfatter, skal du rette henvendelse til PS straks du bliver opmærksom på det og inden auktionen lukker. Hvis du fortæller det senere kan vi desværre ikke gøre noget ved det.

Fredag 29 September, 12:00 - Fredag 29 September, 14:00

Glæsborgvej 6 8450 Hammel, Danmark

Du kan også bestille fragt i Danmark og Sverige, hvis du har købt varer på denne auktion. Kontakt venligst Jens for nærmere oplysninger, email: jens.lynderup@psauction.dk

 • Til udleveringen bedes du medtage en udskrift af din faktura og betalingskvittering fra banken. Hvis du sender en fragtfører, som skal hente dine varer, skal du give fragtføreren en fakturakopi og en kopi af din betalingskvittering. Du skal desuden medbringe værktøj med videre, hvis du har købt en vare, som skal demonteres, samt evt. emballage og hjælpere efter behov, som kan bære varen ud. Du kan ikke påregne at få hjælp hertil fra auktionsfirmaet eller sælger.

  Du skal følge de sikkerhedsbestemmelser og anvisninger, som gælder på stedet og oplyses af auktionspersonalet eller sælger.

  Bemærk venligst! Alle paller / palletilbehør, som er synlig på billedet, medfølger ikke medmindre dette er anført i varebeskrivelsen.

Varen sælges efter auktionslovens bestemmelser: uden garanti og fra stedet, hvor den står (angivet under fotos på varesiden).

Konkurssalg