Auktionen lukker

Onsdag, 27.06.2018 18:00

Auktionen lukkede

Har du spørgsmål

Jens Lynderup

Lojer Capre FX5 behandlerbriks

 • 472958
 • 8450 Hammel
 • Danmark
Info Fragt Eftersyn Udlevering Auktionstype

For finansieringsselskab sælger vi dette fine Lojer Cape FX behandlerbord.

Lojer Capre FX er et fremragende behandlierbord, hvis design og funktioner opfylder eller overstiger behovene hos selv de mest krævende brugere. Dens anatomisk formede tofarvede polstring støtter patienten, og det elegante design gør Lojer Capre FX til et fint interiørelement.

Lojer Capre FX optager meget lidt plads takket være sine to søjler, hvormed det kan løftes lige op. Bordet kan også bruges i stoleposition, takket være underrammens design, mens alsidige justeringer, såsom sideforldbare armlæn, gør arbejdet nemmere. Den trinløse justerbare forlængelses- og bøjningsvinkel på fodsektionen og flere højdeindstillinger hjælper patienter med at komme på bordet.

Bordbredde 55,65,75 cm

Samlet længde 202 cm

Højdejusteringsområde 48.88 cm

Fod sektionsjustering + 70 ° ..- 12 °

Totalvægt
Sikker arbejdsbelastning (SWL) 250 kg

CE-mærketYesGaranti2 / 10 år

Produceret i Finland

Lojer Capre FX5
 • BEMÆRK VENLIGST! Denne vare er en konkursvare, som sælges for boet efter auktionslovens bestemmelser. I henhold til vore vilkår vil eventuelle reklamationer over varen ikke blive imødekommet.

  Alle bud, også underbud, er bindende og der tillægges salær på alle bud. Varerne sælges uden garanti og med en grundlæggende beskrivelse. Varerne er IKKE AFPRØVET af auktionsfirmaet medmindre andet er anført under varebeskrivelsen. Varebeskrivelsen er udført efter bedste evne, men er ikke bindende i enkeltheder.

  Bemærk venligst! Alle paller / palletilbehør, som er synlig på billedet, medfølger ikke medmindre dette er anført i varebeskrivelsen.

Undertiden kan PS Auction Denmark ApS tilbyde at formidle fragt via vore fragtaftaler. Vi har aftaler for national transport og transport til Sverige.

Se mere på siden for fragtpriser

 

Glæsborgvej 6 8450 Hammel, Danmark

Eftersyn efter aftale ved Jens Lynderup, PS Auction Denmark ApS, tel.: 93600766

 • Som potentiel byder har du pligt til at undersøge varen før du byder. Dette indebærer, at du danner dig din egen mening om varen og dens værdi ved eftersynet. PS er ikke ansvarlig i tilfælde af at du som kunde fravælger at komme på eftersynsdagen.

  PS besvarer ikke spørgsmål om varens stand ud over hvad der er anført i auktionskataloget. Vi oplyser heller ikke evt. mindstepris.

  Opdager du fejl i auktionskataloget eller er i tvivl om hvad varen omfatter, skal du rette henvendelse til PS straks du bliver opmærksom på det og inden auktionen lukker. Hvis du fortæller det senere kan vi desværre ikke gøre noget ved det.

Fredag 25 Maj, 10:00 - Fredag 25 Maj, 15:00

Glæsborgvej 6 8450 Hammel, Danmark

Varer købt med fri fragt sendes til køber. For andre varer fredag mellem 10 og 15

Udlevering ved Jens Lynderup, PS Auction Denmark ApS, tlf.: 93600766

 • Til udleveringen bedes du medtage en udskrift af din faktura og betalingskvittering fra banken. Hvis du sender en fragtfører, som skal hente dine varer, skal du give fragtføreren en fakturakopi og en kopi af din betalingskvittering. Du skal desuden medbringe værktøj med videre, hvis du har købt en vare, som skal demonteres, samt evt. emballage og hjælpere efter behov, som kan bære varen ud. Du kan ikke påregne at få hjælp hertil fra auktionsfirmaet eller sælger.

  Du skal følge de sikkerhedsbestemmelser og anvisninger, som gælder på stedet og oplyses af auktionspersonalet eller sælger.

  Bemærk venligst! Alle paller / palletilbehør, som er synlig på billedet, medfølger ikke medmindre dette er anført i varebeskrivelsen.

Denne auktion er frivillig (i modsætning til konkurs). Sælger har bedt PS auktion om at sælge varer bedst muligt på online auktion.