Auktionen lukker

Onsdag, 27.06.2018 18:01

Auktionen lukkede

Har du spørgsmål

Jens Lynderup

Lojer Capre RC luksus behandlerstol

 • 472959
 • 8450 Hammel
 • Danmark
Info Fragt Eftersyn Udlevering Auktionstype

Eftre ordre fra et finansieringsselskab sælger PS Auction en Lojer Capre RC luksus medicinsk stol.

Detaljer fra producenten:

Den luksuriøse Capre multifunktionsstol bruges i stedet for den traditionelle hospitalsseng for at forbedre patientens vitalitet under genopretning. Capre stolen har behageligt kontureret, blødt imiteret læder, individuelle justeringsmuligheder (med op til fem motorer) og indbyggede bekvemmeligheder, som f.eks. et bordstativ og læselygte. Alt dette kombinerer for at forbedre patienternes livskvalitet under genopretning, samtidig med at man forbedrer kvalitetsbilledet af sundhedsfaciliteten.

Kontrolsystemet muliggør uafhængig justering af stolens højde, rygsektion, sædevinkel og benafsnit. Benafsnittet er delt og motoriseret. Både hovedafsnittet og split understellet har også en længdejusteringsmekanisme. Stolen har en Trendelenburg-stilling samt tre forprogrammerede behandlingspositioner (stol, strandstol og flad liggende overflade) og en brugerhukommelsesposition, hvor kundens egne indstillinger kan gemmes. Hvis det er nødvendigt, kan stolen også indstilles til enten liggende eller genoplivende stilling ved et enkelt tryk på en knap.

På grund af dets modulære design er stolen også velegnet til dialyse og cytostatiske behandlinger, og som en undersøgelsesstol.

Total længde 186 eller 213 cm

Højdejustering 60-85 cm

Hjul: 75mm, centrallås

Tilpasning af bagsektionen -12 ° til +90

Justering af hovedafsnit 10 °

Baglængde 600 mm

Sædejustering 12 °

Sædebredde 620 mm

Total bredde 880 mm

Justering af benprofilen-90 ° til 0 °

Armstøttejustering 0 ° til 180 ° rotation, -45 ° til + 20 ° vinkel

Sikker arbejdsbelastning (SWL) 160 kg

USB-udgang

Strøm 4W

El-system 24 V

CE-mærkning Ja

Garanti 2 år

Land Fremstilling Finland

 

Lojer Capre RC
 • BEMÆRK VENLIGST! Denne vare er en konkursvare, som sælges for boet efter auktionslovens bestemmelser. I henhold til vore vilkår vil eventuelle reklamationer over varen ikke blive imødekommet.

  Alle bud, også underbud, er bindende og der tillægges salær på alle bud. Varerne sælges uden garanti og med en grundlæggende beskrivelse. Varerne er IKKE AFPRØVET af auktionsfirmaet medmindre andet er anført under varebeskrivelsen. Varebeskrivelsen er udført efter bedste evne, men er ikke bindende i enkeltheder.

  Bemærk venligst! Alle paller / palletilbehør, som er synlig på billedet, medfølger ikke medmindre dette er anført i varebeskrivelsen.

Undertiden kan PS Auction Denmark ApS tilbyde at formidle fragt via vore fragtaftaler. Vi har aftaler for national transport og transport til Sverige.

Se mere på siden for fragtpriser

 

Glæsborgvej 6 8450 Hammel, Danmark

Eftersyn efter aftale ved Jens Lynderup, PS Auction Denmark ApS, tel.: 93600766

 • Som potentiel byder har du pligt til at undersøge varen før du byder. Dette indebærer, at du danner dig din egen mening om varen og dens værdi ved eftersynet. PS er ikke ansvarlig i tilfælde af at du som kunde fravælger at komme på eftersynsdagen.

  PS besvarer ikke spørgsmål om varens stand ud over hvad der er anført i auktionskataloget. Vi oplyser heller ikke evt. mindstepris.

  Opdager du fejl i auktionskataloget eller er i tvivl om hvad varen omfatter, skal du rette henvendelse til PS straks du bliver opmærksom på det og inden auktionen lukker. Hvis du fortæller det senere kan vi desværre ikke gøre noget ved det.

Fredag 25 Maj, 10:00 - Fredag 25 Maj, 15:00

Glæsborgvej 6 8450 Hammel, Danmark

Varer købt med fri fragt sendes til køber. For andre varer fredag mellem 10 og 15

Udlevering ved Jens Lynderup, PS Auction Denmark ApS, tlf.: 93600766

 • Til udleveringen bedes du medtage en udskrift af din faktura og betalingskvittering fra banken. Hvis du sender en fragtfører, som skal hente dine varer, skal du give fragtføreren en fakturakopi og en kopi af din betalingskvittering. Du skal desuden medbringe værktøj med videre, hvis du har købt en vare, som skal demonteres, samt evt. emballage og hjælpere efter behov, som kan bære varen ud. Du kan ikke påregne at få hjælp hertil fra auktionsfirmaet eller sælger.

  Du skal følge de sikkerhedsbestemmelser og anvisninger, som gælder på stedet og oplyses af auktionspersonalet eller sælger.

  Bemærk venligst! Alle paller / palletilbehør, som er synlig på billedet, medfølger ikke medmindre dette er anført i varebeskrivelsen.

Denne auktion er frivillig (i modsætning til konkurs). Sælger har bedt PS auktion om at sælge varer bedst muligt på online auktion.