Auktionen lukker

Onsdag, 27.06.2018 18:09

Auktionen lukkede

Har du spørgsmål

Jens Lynderup

10 opbevaringskasser, plast + kasse i krydsfiner

 • 485144
 • 8450 Hammel
 • Danmark
Info Eftersyn Udlevering Auktionstype

Opbevaringskasser, plast. Dimension, bxdxh, ca. 55x38x28 cm + trækasse

 • BEMÆRK VENLIGST! Denne vare er en konkursvare, som sælges for boet efter auktionslovens bestemmelser. I henhold til vore vilkår vil eventuelle reklamationer over varen ikke blive imødekommet.

  Alle bud, også underbud, er bindende og der tillægges salær på alle bud. Varerne sælges uden garanti og med en grundlæggende beskrivelse. Varerne er IKKE AFPRØVET af auktionsfirmaet medmindre andet er anført under varebeskrivelsen. Varebeskrivelsen er udført efter bedste evne, men er ikke bindende i enkeltheder.

  Bemærk venligst! Alle paller / palletilbehør, som er synlig på billedet, medfølger ikke medmindre dette er anført i varebeskrivelsen.

Fredag 22 Juni, 09:00 - Fredag 22 Juni, 14:00

Glæsborgvej 6 8450 Hammel, Danmark

Eftersyn efter aftale med Jens, tlf.: 93600766

 • Som potentiel byder har du pligt til at undersøge varen før du byder. Dette indebærer, at du danner dig din egen mening om varen og dens værdi ved eftersynet. PS er ikke ansvarlig i tilfælde af at du som kunde fravælger at komme på eftersynsdagen.

  PS besvarer ikke spørgsmål om varens stand ud over hvad der er anført i auktionskataloget. Vi oplyser heller ikke evt. mindstepris.

  Opdager du fejl i auktionskataloget eller er i tvivl om hvad varen omfatter, skal du rette henvendelse til PS straks du bliver opmærksom på det og inden auktionen lukker. Hvis du fortæller det senere kan vi desværre ikke gøre noget ved det.

Glæsborgvej 6 8450 Hammel, Danmark

Udlevering: Kontakt Jens Lynderup, tlf.: 93600766

 • Til udleveringen bedes du medtage en udskrift af din faktura og betalingskvittering fra banken. Hvis du sender en fragtfører, som skal hente dine varer, skal du give fragtføreren en fakturakopi og en kopi af din betalingskvittering. Du skal desuden medbringe værktøj med videre, hvis du har købt en vare, som skal demonteres, samt evt. emballage og hjælpere efter behov, som kan bære varen ud. Du kan ikke påregne at få hjælp hertil fra auktionsfirmaet eller sælger.

  Du skal følge de sikkerhedsbestemmelser og anvisninger, som gælder på stedet og oplyses af auktionspersonalet eller sælger.

  Bemærk venligst! Alle paller / palletilbehør, som er synlig på billedet, medfølger ikke medmindre dette er anført i varebeskrivelsen.

Konkurssalg