Fragt og eksport

Fragtmuligheder

Hvis vi kan tilbyde fragt, vil dette være angivet for hver vare. Se venligst fragtpriser og bestil om mulig fragt. Hvis f.eks. et fragtfirma afhenter en vare for dig, så er det vigtigt at de kender varens nummer / fakturanummeret. Derfor bedes du specificere det på din fragtordre. Ekspeditionen forsinkes eller umuliggøres, hvis ikke fragtmanden har disse oplysninger. Varer, som ikke er afhentet til tiden vil blive pålagt lagerleje med 400 DKK ekskl. moms pr. dag pr vare! Lagerlejen vil blive opkrævet uanset om varen skal hentes af et fragtfirma eller køber selv.

Hvis varen ikke hentes i udleveringstidsrummet og varen ikke sælges fra et af vore faste forretningssteder, så tilkommer desuden omkostninger til at flytte varen.

Klik her for at se fragtpriser

 

Betaling for transportydelser og PS pakke- og forsendelsesservice

Vi kan ikke ekspedere en kunde, hvis ikke både varen, transporten og eventuel klargøring / ekspedition er betalt, så pengene er på kontoen inden udleveringsdagen.

 

Afgift debiteres hvis varen ikke er afsendt / hentet i rette tid

Varer, som ikke hentes i rette tid, debiteres med lagerleje på 400 kr i døgnet pr. vare. Lejen debiteres uanset om varen skal sendes med fragtfører eller afhentes af dig som køber. Fragtfirmaet debiterer måske  en terminalleje hvis varen ikke hentes i tide (efter 4 dage), se priser hos de respektive fragtfirmaer.

PS er ikke ansvarlig for godset under fragten. Vi kan hjælpe dig med oplysninger, hvis godset mod forventning beskadiges eller går tabt.

Er dit gods beskadiget under fragten? Du skal i så fald sende en anmeldelse til jens.lynderup@psauction.dk og oplyse om købet og leverancen. Glem ikke at medsende billeder af det beskadigede gods. Du kan benytte denne reklamationsformular.

 

Eksport til et andet land inden for EU

Hvis du har købt som firma

Firmakøbere i et EU-land skal have oplyst gyldigt momsnummer i brugerkontoen.

Salgslandets moms deponeres på budsum og salær før afhentning.

Ved fremsendelse af eksportdokumenter senest 2 uger efter auktionsdagen returneres depositum for moms. Brug venligst denne formular.

Formularen kan indsendes til jens.lynderup@psauction.dk

Hvis du har købt som privatperson

Salgslandets moms betales af både budsum og salær.

Eksport af køretøjer

På SKAT´s hjemmeside kan du finde oplysninger om procedure for tilbagebetaling af registreringsafgift, når køretøjet er udført af Danmark og afmeldt i Motorregisteret. Sagsbehandlingstiden for værdifastsættelse ca. 3 uger. Se evt. mere på SKAT´s hjemmeside ved at klikke på linket her.

 

Bemærk at i visse tilfælde kan man ikke få tilbagebetalt registreringsafgiften, f.eks. efter større ombygninger, beskadiget køretøj, køretøjer over 35 år (veterankøretøjer).

Man kan få bindende svar om registreringsafgift, hvis man ønsker at kende afgiften på forhånd.

På hjemmesiden findes også en vejledende beregning af registreringsafgiften og en juridisk vejledning.

Klik her for at se mere om eksport af køretøjer.

Tilbage   Fortsæt