Oprette brugerkonto

Du skal oprette en konto for at kunne deltage i budgivning på en online auktion.

Det er let og gratis at oprette en konto ved at indtaste dine kontaktoplysninger og faktureringsadresse. Du kan have flere konti alt efter om du byder som privatperson eller som firma.

Der gælder forskellige betingelser for fjernsalg for private og virksomheder. Du skal acceptere betingelserne for at kunne oprette en konto. Du skal også være fyldt 18 år for at kunne byde på en online auktion.

Hvis du opretter dig fra den danske webside af PS auktion gælder den lokale danske brugeraftale og auktionsvilkår. Hvis du opretter dig på den internationale side gælder de vilkår, som PS Sverige har.

Når man køber en vare fra en national webside gælder auktionsbetingelserne for det land, hvor varen befinder sig. Hvis man køber en vare fra en international webside anses aftalen for at være indgået med PS afdelingen i det land, hvor varen befinder sig. Hvis køber og varen befinder sig i samme land, gælder de lokale vilkår for dette land.

Når du er logget på din PS konto kan du afgive bud på auktionsvarer, se din budhistorik og gemme de varer, som du er interesseret i i din personlige liste under Min konto.

Klik her for at oprette din PS brugerkonto