Udlevering

Hvor og hvornår skal jeg hente min vare?

Du kan sædvanligvis hente dine varer på en specifik dato og i et specifikt tidsrum. PS onlineauktioner i Sverige har distrikskontorer og i Danmark har vi et enkelt, men i tilfælde af konkurser eller frivillige auktioner kan varen befinde sig på forskellige adresser. Dato, tid og sted er angivet på varesiden og på fakturaen sammen med varebeskrivelsen. Det er normalt det eneste tidspunkt, hvor det er muligt at hente varen. Fakturaen vil også indeholde oplysninger om PS kontaktperson på afhentningsstedet. Undertiden sker udlevering med PS personale og undertiden udleverer sælger selv.

  • Betal fakturaen før udleveringsdagen.
  • Udlevering sker på en bestemt dag, der i udgangspunktet er det eneste tidspunkt, hvor afhentning er mulig.
  • På fakturaen vil du altid finde tid og sted for udlevering samt kontaktoplysningerne for PS project manager for den pågældende auktion.
  • Vi vil gerne minde dig om, at vi ikke kan udlevere før fuld betaling er modtaget. Derfor beder vi dig om at følge betalingsinstruktionerne på fakturaen. Købere, som ikke afhenter deres varer til tiden, vil blive opkrævet en lagerafgift på 400 DKK ekskl. moms per dag og per vare!
  • Husk at medbringe faktura og betalingskvittering til udleveringen

I nogle tilfælde er vi nødt til at flytte varen fra udleveringsstedet, hvis den ikke er hentet i udleveringstidsrummet. Omkostninger hertil vil blive pålagt køber og skal betales inden varen kan hentes. I øvrigt henviser vi til betingelserne.

I nogle tilfælde sælges varen med fragt eller vi kan tilbyde gunstige fragtmuligheder. Mere herom på næste side.

Tilbage   Fortsæt