Nyheder

PS Auction Denmark ApS startede 1. april 2016

Vi har siden da arbejdet på at forberede os på at kontakte danske kunder, når den dansksprogede hjemmeside er klar. Det er en forudsætning for at få danske købere i større omfang til at benytte auktionssiden. Der er desuden tilføjet flere sprog for at dække de lande, hvor vi har lokale repræsentationer.
PS Auction Denmark ApS tegnes af Jens Lynderup som direktør. Jens har god støtte fra PS Auction AB til både planlægning og praktisk arbejde i forbindelse med auktionerne.


Vi vil i den kommende tid gennemføre en kampagne for at øge kendskabet til PS auktioner i Danmark og udvide antallet af kunder. I Sverige er der på nuværende tidspunkt over 100.000 registrerede brugere og der udsendes nyhedsbreve hver uge til over 55.000 brugere.


Så mange har vi ikke i Danmark endnu, men de har også haft mange år til at opbygge kendskabet i Sverige, hvor PS nu er det største online maskinauktionsfirma.


Foruden Sverige og Danmark har PS nu lokale repræsentationer i Finland og Estland. Vi er dermed ved at udbygge vor profil som et internationalt auktionsfirma.

Fragt

Et af vore fokusområder er fragt. Det er vor målsætning at kunne tilbyde vore kunder i langt højere grad at kunne bestille fragt, når man køber på auktion. Dette vil gøre det nemmere og billigere at være PS auktionskunde i fremtiden. Det vil i første række omfatte varer, som kan sendes som pakkepost og pallegods.