Presse

Presse

PS Auktion formidler salg mellem sælgere og potentielle købere på online auktion. Opdraggiverne (sælgerne) er oftest kuratorer, virksomheder eller offentlige forvaltninger. Det betyder, at sælger kan øge sin likviditet samtidig med at salgsgenstanden kan gøre nytte et andet sted. PS er en af de få i branchen, som kan håndtere hele processen fra vurdering til udlevering og forsendelse. Vi har et antal distriktskontorer og samarbejdspartnere, som gør os landsdækkende. Vi har auktioner hver uge, hvor vi sælger varer til vore kunder. Kundebasen er på over 100.000 brugere.

Vort fokus er konkursauktioner og fremstillingserhverv

Onlineauktionerne består primært af maskiner og udstyr i metal-, træ og andre fremstillingserhverv, men vi sælger også inden for landbrug, byggeri, entreprenør, elektronik, trykkeri, storkøkken / restaurant og køretøjer. Vi har også temaauktioner, hvor vi bl.a. sælger samleobjekter, biler, både, camping med videre. Vi mener at alt har en pris. Vi fortæller gerne om hvad der sker på vor salgsportal på Facebook, Mynewsdesk og LinkedIn, specielt hvis vi har ting af almen interesse eller unikke varer. 

I de senere år har vi desuden solgt mange varer, som primært henvender sig til private, som udgør over halvdelen af brugerne.

 

Følg PS Auctions på MyNewsdesk marknad@ps.se

Kontakt os på 0046325618290 eller på marknad@ps.se