Sælge

Frigør kapital og få mere plads: få success med PS

Kontakt PS i nærheden af dig

Salgsprocessen - trin for trin

Markedsfør din auktion

Hvis du vil sætte noget til salg på PS Auction kan du kontakte os på formularen eller rette henvendelse til nærmeste PS-kontor. Vor kundemedarbejder forklarer dig arbejdsgangen for indlevering og salg via PS Auction Danmark. Kundemedarbejderen opretter en aftale med dig som sælger og PS Auction Danmark, som bl.a. dato for auktionen, salær med videre. Aftalen udformes til at passe med dit behov og tilpasses efter hvilken slags vare, der skal sælges.

Vi er specialister i at sælge varer fra fremstillingserhverv

PS auktioner sælger meget udstyr fra træforarbejdning, metalindustri, men vi sælger også mange landbrugs og entreprenørmaskiner, elektronik, kontorere, storkøkken / restaurant, køretøjer og partivarer både nyt og brugt. Alt har en værdi. Vi er ikke begrænset til specifikke brancher, men undersøger fra gang til gang om en vare passer til vor kundekreds.

Markedsfør din egen auktion

PS auktioner arbejder konstant på at tiltrække både nye og gamle kunder til vore auktioner. Det sker både med internationale og lokale initiativer.

Hvis du har varer til salg hos PS, kan du forøge dine chancer for at sælge godt ved at markedsføre din auktion. Det kan enten være for at udvide dit forretningsområde eller henvende di til en specifik målgruppe eller bestemte lande. Vi tilbyder forskellige markedsføringspakker, så du kan annoncere med de kanaler, som er mest velegnede til din kundegruppe. Kontakt en salgsmedarbejder for at få mere at vide om PS markedsføringsmuligheder

Typiske spørgsmål finder du her!

Forsiden Salgsprocessen FAQ, salg Vurdering