Auktionen lukker

Onsdag, 04.04.2018 18:13

Auktionen lukkede

Har du spørgsmål

Jens Lynderup

Vinkelsliber monteret med fugefræseværktøj, DeWalt D28135-Qs

 • 462808
 • 8450 Hammel
 • Danmark
Info Fragt Eftersyn Udlevering
Fabrikat DeWalt
Model D28135-QS
Varens tilstand God

Vinkelsliber monteret med fugefræseværktøj, DeWalt D28135-QS

OBS. Auktionens sluttidspunkt er flyttet til 4. april.

Fragt kan tilbydes til kunde i Danmark for 200 dkk plus PS ekspedition, 100 kr. ekskl moms 

 • Alle bud, også underbud, er bindende og der tillægges salær på alle bud. Varerne sælges uden garanti og med en grundlæggende beskrivelse. Varerne er IKKE AFPRØVET af auktionsfirmaet medmindre andet er anført under varebeskrivelsen. Varebeskrivelsen er udført efter bedste evne, men er ikke bindende i enkeltheder.

  Bemærk venligst! Alle paller / palletilbehør, som er synlig på billedet, medfølger ikke medmindre dette er anført i varebeskrivelsen.

Pakkeforsendelse Danmark – Sverige

Hvor det er angivet under auktionen kan der tilbydes pakketransport nationalt og mellem Danmark og Sverige med GLS / DB Schencker. Se mere under Fragtpriser

Fredag 11 Maj, 12:00 - Fredag 11 Maj, 16:00

Glæsborgvej 6 8450 Hammel, Danmark

Udlevering ved Jens Lynderup, PS Auction Denmark ApS, tlf.: 93600766

 • Som potentiel byder har du pligt til at undersøge varen før du byder. Dette indebærer, at du danner dig din egen mening om varen og dens værdi ved eftersynet. PS er ikke ansvarlig i tilfælde af at du som kunde fravælger at komme på eftersynsdagen.

  PS besvarer ikke spørgsmål om varens stand ud over hvad der er anført i auktionskataloget. Vi oplyser heller ikke evt. mindstepris.

  Opdager du fejl i auktionskataloget eller er i tvivl om hvad varen omfatter, skal du rette henvendelse til PS straks du bliver opmærksom på det og inden auktionen lukker. Hvis du fortæller det senere kan vi desværre ikke gøre noget ved det.

Glæsborgvej 6 8450 Hammel, Danmark

Eftersyn efter aftale ved Jens Lynderup, PS Auction Denmark ApS, tel.: 93600766

 • Til udleveringen bedes du medtage en udskrift af din faktura og betalingskvittering fra banken. Hvis du sender en fragtfører, som skal hente dine varer, skal du give fragtføreren en fakturakopi og en kopi af din betalingskvittering. Du skal desuden medbringe værktøj med videre, hvis du har købt en vare, som skal demonteres, samt evt. emballage og hjælpere efter behov, som kan bære varen ud. Du kan ikke påregne at få hjælp hertil fra auktionsfirmaet eller sælger.

  Du skal følge de sikkerhedsbestemmelser og anvisninger, som gælder på stedet og oplyses af auktionspersonalet eller sælger.

  Bemærk venligst! Alle paller / palletilbehør, som er synlig på billedet, medfølger ikke medmindre dette er anført i varebeskrivelsen.