Auktionen lukker

Onsdag, 30.05.2018 18:48

Auktionen lukkede

Har du spørgsmål

Jens Lynderup

Jydepejsen Cosmo 1147 brændeovn, Sort med sort keramik. Fri fragt DK

 • 463658
 • 7500 Holstebro
 • Danmark
Info Fragt Eftersyn Udlevering
Fabrikat Jydepejsen
Model Cosmo 1147
Mål H415xW365xD325
Totalvægt (kg) 190
kW 3-8
Varens tilstand Ny / ubrugt

Cosmo 1147 Keramik brændeovn, gulvmodel i støbejern, sort med sort keramik.

Fri fragt i Danmark. For andre lande: ring venligst.

Cosmo er en fin kombination af moderne design og støbejern. Med sit enkle design appellerer Cosmo til mange forskellige boligindretninger. Ovnen er udarbejdet i materialer af højeste kvalitet. Oven fremstår stilrent og de mange farvemuligheder gør det lettere at passe ind i dit hjem. Denne ovn har en af markedets mest effektive forbrændinger til glæde for miljøet og økonomien.

Cosmo 1147 Keramik brændeovn er udstyret med et brændkammer, som kan give en effekt op til 8 kW, hvilket svarer til opvarmning af et rum på op til 140 m2.

Der er mulighed for tilslutning til friskluft (ekstraudstyr). Friskluftsystemet er med til at sikre, at brændeovnen konstant får den nødvendige ilt, som skal til at for at sikre en ren og effektiv forbrænding. Friskluftsystemet består af en slange (typisk Ø100 mm), samt en rist til at placere udenfor huset. Slangen kan enten føres ud af væggen bag ovnen gennem gulvet og videre ud. Især i mange nye eller nyrenoverede huse er det nødvendigt at sikre ekstra ilttilførsel. Huse med Genvex system er det også en god ide at bruge friskluftsystem. Genvex skaber et svagt undertryk i huset og brændeovnen kommer derved til at mangle ilt og har svært ved at forbrænde optimalt uden ekstra ilttilførsel.

Brændeovnen brændkammer er isoleret med "Vermiculit" – et materiale, som kan tåle høje temperaturer (+1100 grader) og er baseret på naturlige mineraler. Det betyder, at ovnen opnår en høj forbrændingstemperatur og det sikrer en bedre afgasning af træet.

Alle brændeovne fra Jydepejsen er udstyret med DuplicAir®, som sikrer en nem og brugervenlig betjening, hvor varmen reguleres ved hjælp af en drejeskive.

"DuplicAir" eller "DIR" gør det muligt for dig at overvåge din brændeovns fyringshistorik, skorstenstræk og temperaturen direkte på din Smartphone eller Tablet. Med Duplicair sparer du brænde og fyrer miljøvenligt.

Pejsen er forsynet med askeskuffe, brænderumslåge og friskluftindtag.

14 dages fortrydelsesret fra fakturadato

Jydepejsen Cosmo 1147 Keramik brændeovn er designet og produceret i Danmark.

Levering i Danmark 2-5 hverdage direkte fra fabrik. Fabrikken kontakter kunden og bekræfter modtagelse af ordre, tilbyder montering etc. og færdiggør alt vedrørende levering.

Jydepejsen tilbyder 5 års reklamationsret.

Video

Tekniske data 

Afstand til brændbart

Målskitse

Prøvningsattest

 • Alle bud, også underbud, er bindende og der tillægges salær på alle bud. Varerne sælges uden garanti og med en grundlæggende beskrivelse. Varerne er IKKE AFPRØVET af auktionsfirmaet medmindre andet er anført under varebeskrivelsen. Varebeskrivelsen er udført efter bedste evne, men er ikke bindende i enkeltheder.

  Bemærk venligst! Alle paller / palletilbehør, som er synlig på billedet, medfølger ikke medmindre dette er anført i varebeskrivelsen.

Varen sælges inklusive fri fragt i eksempelvis Danmark og Sverige. Hvis vindende byder bor i andre lande, vil der blive et fragttilæg efter tilbud.

Ahornsvinget 3 7500 Holstebro, Danmark

Eftersyn efter aftale

 • Som potentiel byder har du pligt til at undersøge varen før du byder. Dette indebærer, at du danner dig din egen mening om varen og dens værdi ved eftersynet. PS er ikke ansvarlig i tilfælde af at du som kunde fravælger at komme på eftersynsdagen.

  PS besvarer ikke spørgsmål om varens stand ud over hvad der er anført i auktionskataloget. Vi oplyser heller ikke evt. mindstepris.

  Opdager du fejl i auktionskataloget eller er i tvivl om hvad varen omfatter, skal du rette henvendelse til PS straks du bliver opmærksom på det og inden auktionen lukker. Hvis du fortæller det senere kan vi desværre ikke gøre noget ved det.

Ahornsvinget 3 7500 Holstebro, Danmark

Udlevering efter aftale. Varen sendes til køber i Danmark.

 • Til udleveringen bedes du medtage en udskrift af din faktura og betalingskvittering fra banken. Hvis du sender en fragtfører, som skal hente dine varer, skal du give fragtføreren en fakturakopi og en kopi af din betalingskvittering. Du skal desuden medbringe værktøj med videre, hvis du har købt en vare, som skal demonteres, samt evt. emballage og hjælpere efter behov, som kan bære varen ud. Du kan ikke påregne at få hjælp hertil fra auktionsfirmaet eller sælger.

  Du skal følge de sikkerhedsbestemmelser og anvisninger, som gælder på stedet og oplyses af auktionspersonalet eller sælger.

  Bemærk venligst! Alle paller / palletilbehør, som er synlig på billedet, medfølger ikke medmindre dette er anført i varebeskrivelsen.