Auktionen lukker

Torsdag, 17.05.2018 18:02

Auktionen lukkede

Har du spørgsmål

Jens Lynderup

Robot Fanuc R-2000iB / 210F.

Info Fragt Eftersyn Udlevering Auktionstype
Fabrikat Fanuc
Model R-2000iB / 210F.
Varens tilstand God

Fanuc Robot R2000iB / 210F

Styring: R-32292

Timer 742

Function: pakkerobot og håndtering

Robotten er i god stand. Den er brugt meget lidt efter den blev installeret. Den arbejdede og fungerede fint før demontering . Software er ikke inkluderet!.

Image Pack med tidligere GM specifikationer kan tilsendes.

Varen sælges inklusive demontage og læsning på vogn.

Fragt kan tilbydes.

 • Alle bud, også underbud, er bindende og der tillægges salær på alle bud. Varerne sælges uden garanti og med en grundlæggende beskrivelse. Varerne er IKKE AFPRØVET af auktionsfirmaet medmindre andet er anført under varebeskrivelsen. Varebeskrivelsen er udført efter bedste evne, men er ikke bindende i enkeltheder.

  Bemærk venligst! Alle paller / palletilbehør, som er synlig på billedet, medfølger ikke medmindre dette er anført i varebeskrivelsen.

Undertiden kan PS Auction Denmark ApS tilbyde at formidle fragt via vore fragtaftaler. Vi har aftaler for national transport og transport til Sverige.

Se mere på siden for fragtpriser

 

Fredag 22 Juni, 09:00 - Fredag 22 Juni, 14:00

Glæsborgvej 6 8450 Hammel, Danmark

Eftersyn efter aftale med Jens, tlf.: 93600766

 • Som potentiel byder har du pligt til at undersøge varen før du byder. Dette indebærer, at du danner dig din egen mening om varen og dens værdi ved eftersynet. PS er ikke ansvarlig i tilfælde af at du som kunde fravælger at komme på eftersynsdagen.

  PS besvarer ikke spørgsmål om varens stand ud over hvad der er anført i auktionskataloget. Vi oplyser heller ikke evt. mindstepris.

  Opdager du fejl i auktionskataloget eller er i tvivl om hvad varen omfatter, skal du rette henvendelse til PS straks du bliver opmærksom på det og inden auktionen lukker. Hvis du fortæller det senere kan vi desværre ikke gøre noget ved det.

Fredag 25 Maj, 10:00 - Fredag 25 Maj, 15:00

Glæsborgvej 6 8450 Hammel, Danmark

Varer købt med fri fragt sendes til køber. For andre varer fredag mellem 10 og 15

Udlevering ved Jens Lynderup, PS Auction Denmark ApS, tlf.: 93600766

 • Til udleveringen bedes du medtage en udskrift af din faktura og betalingskvittering fra banken. Hvis du sender en fragtfører, som skal hente dine varer, skal du give fragtføreren en fakturakopi og en kopi af din betalingskvittering. Du skal desuden medbringe værktøj med videre, hvis du har købt en vare, som skal demonteres, samt evt. emballage og hjælpere efter behov, som kan bære varen ud. Du kan ikke påregne at få hjælp hertil fra auktionsfirmaet eller sælger.

  Du skal følge de sikkerhedsbestemmelser og anvisninger, som gælder på stedet og oplyses af auktionspersonalet eller sælger.

  Bemærk venligst! Alle paller / palletilbehør, som er synlig på billedet, medfølger ikke medmindre dette er anført i varebeskrivelsen.

Afviklinger betyder at kunden har noget til salg - typisk en engangsforretning. De kan være en butik eller et lager, man ønsker at tømme. Det kan også skyldes en omstrukturering af firmaet eller produktionen eller andet, som gør at man ikke længere har brug for bygningen / pladsen / maskiner / udstyr. 

I modsætning til konkurser er der tale om frivillige auktioner.