Kundeservice

Kundeservice

Hos PS lægger vi stor vægt på at yde en god kundeservice i overensstemmelse med hvad opgaven kræver. I forhold til private brugere, som køber på auktion, lever vi op til fælles EU lovgivning om fjernsalg, som giver mulighed for at fortryde købet. Du kan læse mere om det under fortrydelsesret.

Samme punkt indeholder desuden oplysninger om fortrydelse og reklamationsret. Begge dele er også en del af indholdet i de betingelser, man som bruger klikker af og accepterer inden man kan byde.

 

På hovedkontoret i Sverige er der en afdeling, som specifikt tager sig af kundeservice. I Danmark har vi også et telefonnummer og en email til håndtering af henvendelser fra kunder. 

 

Kundetjenesten kan måske ikke svare på alle spørgsmål, men kan måske finde personer i og uden for organisationen, som kan svare.

I forhold til spørgsmål om den enkelte vare og auktion, så er der ud for hver vare anført kontaktoplysninger på den projektansvarlige. Ofte kan den projektansvarlige også hjælpe med at finde 3.-part serviceudbydere, som udfører fragt og demontering.

 

I underpunktet Kontakt PS finder du yderligere kontaktoplysninger.

Til forsiden Fortrydelse og reklamation Kontakt PS